Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerverwarming

Veel grijze houten vloeren vind je in moderne, relatief nieuwe woningen. Zeker nieuwbouw leent zich perfect voor een grijze houten vloer. Een moderne touch, maar wel stijlvol en met een klassieke hint. Veel moderne huizen zijn ook uitgerust met een vloerverwarming. Daarbij stellen veel mensen zichzelf de vraag: is dat eigenlijk wel te combineren? Een houten vloer met een vloerverwarming? Het antwoord is ja, maar je moet bij een houten vloer wel rekening houden met een groot aantal aspecten wanneer je vloerverwarming wilt. Zo is het noodzakelijk dat de houten vloer niet zo maar wordt gelegd, maar dat er voldoende ruimte zit tussen de verwarmingsbuizen en de vloerdelen.

Laat een vakman de vloer verlijmen

Daarnaast heeft de voorkeur om de vloerdelen niet zwevend te leggen, maar onderling te verlijmen met een speciaal daarvoor geschikte lijm. Een erkend parketteur heeft daarvoor de juiste middelen. Omdat we bij Dutzfloors alleen met vakmannen werken, nodigen we je uit om een afspraak te maken of bij ons langs te komen in de showroom. We kunnen je dan alles vertellen over hoe een grijze houten vloer en vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Op die manier kan je straks met een gerust hart de verwarming een graadje hoger zetten, zonder dat je jezelf moet afvragen of dat wel goed gaat met de houten vloer.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>