Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerenassortiment

Wij hebben een ruim aanbod van eigen geproduceerde grijze houten vloeren. Niet alleen kan je bij ons terecht voor een visgraatvloer met een grijze kleur, wij hebben ook tal van andere grijze vloeren. Over het algemeen werken we bij Dutzfloors met een duoplank. Dat is een plank waarop een massieve toplaag is aangebracht, met daaronder een berken multiplex stuk ter versteviging. In deze grijze vloeren kunnen we tal van schakeringen aanbrengen en zorgen voor een uniek effect.

Zoekt je een geschikte houten vloer op je vloerverwarming? Bij Dutzfloors bieden we diverse grijze houten vloeren die ook geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Met ons gespecialiseerde team zorgen we ervoor dat je nieuwe houten vloer zorgvuldig gelegd wordt en u probleemloos gebruik kunt blijven maken van uw vloerverwarming.

Ook voor andere specifieke bewerkingen van je vloer kun je bij ons terecht en is het mogelijk om te zorgen voor een unieke vloer in jouw woning.

Beitsen, verouderen of roken

Je kunt een grijze vloer op verschillenden manieren helemaal naar wens maken. Zo kun je met een loogbeits een speciale grijze teint krijgen. Je kunt er ook voor kiezen om de vloer op een speciale manier te verouderen, zodat er sprake is van een echte oude look. Een andere manier is het roken van de vloer. Op die manier wordt de bewerkte houten vloer nog wat donkerder en heb je een mooi zicht op de nerfstructuur binnen het houten vloerdeel. Daarmee creëer je een uniek effect, dat precies past bij jouw wens. Bij Dutzfloors kunnen we verschillende samples voor je maken, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>