Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

100% Nederlands Fabricaat

Bij Nederland denk je aan een echte diensteneconomie. Dienstverleners in de bancaire sector, het verzekeringswezen of in de adviesbranche. Maar wist je dat Nederland ook een echte productie en industriële economische kant heeft? Bij Dutzfloors zijn we daar een trots onderdeel van. Wij produceren houten vloeren en dat doen we goed. We streven kwaliteit na en dat zorgt er voor dat het mes aan twee kanten snijdt. Want door de productie in Nederland te beleggen, mogen wij met recht zeggen dat we een 100% Nederlands fabricaat leveren. Met een zekere kwaliteit.


Garantie, prijsvoordeel en kwaliteit

Omdat wij het productieproces volledig kunnen volgen, hebben we veel inzicht in hoe de kwaliteit van het product zich ontwikkelt. We krijgen geen kant- en klare vloerdelen aangeleverd, maar bepalen zelf of een houten vloerdeel goed genoeg is. Daarom kunnen we een lange garantie verstrekken op de vloerdelen. Een bijkomend voordeel is dat we tegen scherpere prijzen kunnen produceren, omdat de tussenhandel ontbreekt. Wij zijn daarom trots op onze houten vloeren. Wil je een beeld krijgen van de mogelijkheden? Bel ons voor een afspraak of kom langs voor een bezoek in onze showroom. Dan zie je met ogen het resultaat een van Made in Holland!

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>