Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

100% Nederlands Fabricaat

Bij Nederland denk je aan een echte diensteneconomie. Dienstverleners in de bancaire sector, het verzekeringswezen of in de adviesbranche. Maar wist je dat Nederland ook een echte productie en industriële economische kant heeft? Bij Dutzfloors zijn we daar een trots onderdeel van. Wij produceren houten vloeren en dat doen we goed. We streven kwaliteit na en dat zorgt er voor dat het mes aan twee kanten snijdt. Want door de productie in Nederland te beleggen, mogen wij met recht zeggen dat we een 100% Nederlands fabricaat leveren. Met een zekere kwaliteit.


Garantie, prijsvoordeel en kwaliteit

Omdat wij het productieproces volledig kunnen volgen, hebben we veel inzicht in hoe de kwaliteit van het product zich ontwikkelt. We krijgen geen kant- en klare vloerdelen aangeleverd, maar bepalen zelf of een houten vloerdeel goed genoeg is. Daarom kunnen we een lange garantie verstrekken op de vloerdelen. Een bijkomend voordeel is dat we tegen scherpere prijzen kunnen produceren, omdat de tussenhandel ontbreekt. Wij zijn daarom trots op onze houten vloeren. Wil je een beeld krijgen van de mogelijkheden? Bel ons voor een afspraak of kom langs voor een bezoek in onze showroom. Dan zie je met ogen het resultaat een van Made in Holland!

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>