Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloeren bewerken

Grijze houten vloeren zijn bij uitstek geschikt om te bewerken. Nadat je een mooie sortering hebt uitgekozen, kunnen we aan de slag. Een sortering heeft betrekking op het aantal noesten in een plank dat de grootte van deze noesten. Wij sorteren dan de planken die passen bij jouw voorkeur en zorgen er voor dat je niet meer of minder noesten ziet dan je mooi vindt. Een grijze vloer is natuurlijk al bewerkt door de kleurstelling, maar je kunt de vloer vanzelfsprekend nog veel meer naar je hand zetten.

Verouderen van het grijze houten vloeren

Een leuke manier om een grijze vloer te bewerken, is door hem te verouderen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een vloer trommelen. In dat geval doen we de vloer in een grote trommel met puin en laten we die trommel draaien. Op die manier ontstaat een mooi oud effect en krijg je een vloer vol butsen en deuken. Een andere manier is het walsen van de vloer. Met een wals lopen we over de vloer, waardoor een veroudering optreedt door de vorm van de wals. Voor een advies op maat of een blik op de mogelijkheden, kun je het beste naar onze showroom komen. Daar zie je met eigen mogelijkheden hoe je jouw vloer helemaal naar je hand kunt zetten.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>