Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloeren bewerken

Grijze houten vloeren zijn bij uitstek geschikt om te bewerken. Nadat je een mooie sortering hebt uitgekozen, kunnen we aan de slag. Een sortering heeft betrekking op het aantal noesten in een plank dat de grootte van deze noesten. Wij sorteren dan de planken die passen bij jouw voorkeur en zorgen er voor dat je niet meer of minder noesten ziet dan je mooi vindt. Een grijze vloer is natuurlijk al bewerkt door de kleurstelling, maar je kunt de vloer vanzelfsprekend nog veel meer naar je hand zetten.

Verouderen van het grijze houten vloeren

Een leuke manier om een grijze vloer te bewerken, is door hem te verouderen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een vloer trommelen. In dat geval doen we de vloer in een grote trommel met puin en laten we die trommel draaien. Op die manier ontstaat een mooi oud effect en krijg je een vloer vol butsen en deuken. Een andere manier is het walsen van de vloer. Met een wals lopen we over de vloer, waardoor een veroudering optreedt door de vorm van de wals. Voor een advies op maat of een blik op de mogelijkheden, kun je het beste naar onze showroom komen. Daar zie je met eigen mogelijkheden hoe je jouw vloer helemaal naar je hand kunt zetten.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>