Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering
 

Grijze houten vloeren

Bij Dutzfloors hebben we een uitgebreid assortiment vloeren, om te voldoen aan alle specifieke wensen van onze klanten. Grijze houten vloeren ontbreken daar vanzelfsprekend niet in. Naast vloeren van Jatobahout, Venoplex of hoogkant parket, hebben we ook tal van opties waar het de grijze houten vloeren betreft. In onze showroom kun je een mooi beeld krijgen van de verschillende opties en daar vertellen we je ook graag meer over het productieproces en hoe onze vloeren tot stand komen. We kunnen ook bij je thuis langs komen, zodat je met een vloerstaal direct het effect op jouw woonkamer kunt zien.

Een grijze houten vloer bewerken

Naast dat we tal van verschillende vloerdelen in ons assortiment hebben, kun je het productieproces van een grijze houten vloer ook zelf beïnvloeden. Dat doe je door te kiezen uit één van de vele verschillende bewerkingen voor uw houten vloer. Zo kun je een vloer bezagen. Met het bezagen van een vloer zorg er je er voor dat er allemaal fijne lijntjes ontstaan op de vloerdelen. Dat geeft een rijke schakering en een mooi beeld, zeker in de wat meer open stukken van de woonkamer. Ook kun je de vloer echt verouderen, door de vloer te trommelen.

15 jaar garantie op houten vloeren

Omdat wij zowel de productie van vloeren als de afwerking van de houten vloeren delen helemaal zelf doen, kunnen we alle kwaliteitsaspecten zelf monitoren. Dat zorgt er voor dat we met een gerust hart 15 jaar garantie durven te geven op onze vloeren. Ook geven we de garantie dat we werken met eerlijk hout: voor een gekapte boom, wordt er direct één terug geplant!

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>